Kantoor

 

 

Intra-muros, in de school, werk je aan sociaal, beroepsgerichte vaardigheden.
Hiervoor krijg je individuele taken zoals werken aan de receptie, de kassa van ons zelfbedieningsrestaurant en meedraaien in het economaat.

Extra-muros, buiten de school, krijg je de kans om via werkplekleren en stages te proeven van de praktijksituaties in verkoop, op kantoor of in een logistieke arbeidssituatie.

De studierichting Kantoor (Business Education) geeft je een brede, polyvalente vorming met een ruime inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

In de 2de graad verkrijg je inzicht in de basistaken van een administratief en verkoopmedewerker (office and retail assistant) met aandacht voor een diepgaande ICT-vorming.

In de 3de graad maak je kennis met bedrijfsgerichte componenten gefocust op een tewerkstellingsprofiel van een administratief en logistiek medewerker. (Office and logistics assistant)
Taalgericht oefen je functioneel het gebruik van het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Dit talenaanbod maakt onze opleiding uniek in de regio en versterkt je kansen op de arbeidsmarkt.

Na de 3de graad ben je klaar voor de arbeidsmarkt of kan je je nog verder bekwamen in een 7de specialisatiejaar Logistiek (Logistics).
Deze opleiding speelt in op een regionale tewerkstellingsbehoefte. Een praktijkgerichte opleiding leid je op tot een all-round specialist in de logistiek.
Logistiek beheer is in elk bedrijf een essentieel onderdeel van een succesvolle organisatie waarvan jij deel uitmaakt.

Bekijk hier de lessentabel van Kantoor.

 

VTI Spijker 7 72dpi

Jeg pratet med støtte viagra-norge.org, vil pakken bli sent i 12 dager .