Bakkerij

 


Interesse in bakken, chocolade bewerken en lekkernijen bereiden?

De studierichting Brood– en Banketbakkerij en Confiserie is dé trekpleister.
Je leert kennismaken met brood en fijngebak in het 2de jaar van de 1ste graad.
Vanaf de 2de graad start de eigenlijke opleiding.

Specialisatie is mogelijk in het 7de jaar Banketbakkerij en Chocoladebewerking, een aanrader zonder meer.
Het attest bedrijfsbeheer en het diploma secundair onderwijs vormen hier de kers op de taart.

In samenwerking met de bedrijfswereld bieden wij een realistische vorming aan. Je loopt stages in het 5de, 6de en 7de jaar.
Je bezoekt bedrijven en vakbeurzen en in het 7de leerjaar ga je op werkplekleren.

De intense samenwerking tussen grondstoffenleveranciers en de school verhoogt de professionaliteit van onze leerlingen.
Met veel inzet en een beetje geluk mag je deelnemen aan wedstrijden.

Bekijk hier de lessentabel van Bakkerij.

 

 Bakkers