Hotel

 

VTI Spijker biedt hotelonderwijs aan leerlingen met interesse voor kookkunst en dienstverlening in het restaurant- en hotelwezen.

In de 1ste graad maak je kennis met de basis van keukentechnieken en -vaardigheden en restauranttechnieken en -vaardigheden.

Vanaf de 2de graad willen we jou op een realistische en kwaliteitsvolle manier voorbereiden op een horecaberoep in de keuken of het restaurant.
De tweede graad technisch onderwijs biedt een verdieping aan van de eerste graad.

In de derde graad TSO maak je kennis met de verschillende departementen van een hotel. Je loopt stage in de keuken, het restaurant en het hotel.
Als je een TSO-opleiding volgt, heb je een sterke interesse voor vreemde talen en ben je in staat op korte tijd inzicht in basisprocessen te verwerven en basistechnieken aan te leren.

De volledige studierichting biedt een polyvalente opleiding aan: leerlingen kunnen een waaier van taken zelfstandig en efficiënt in een breed opgevatte horecasector uitvoeren.

Na de 3de graad kan je je verder specialiseren in een 7de jaar of verder studeren in het hoger onderwijs.

Bekijk hier de lessentabellen van Hotel.

 

5