Banketbakkerij-Chocoladebewerking

Interesse in artistiek-creatieve facetten van banket- en dessertbereidingen en chocoladebewerking? Het 7de jaar biedt dit aan.

Je maakt kennis met fundamentele ondernemerscompetenties die vereist zijn voor het uitbouwen van een bedrijf: 
aankoop/verkoop en stockbeheer, productieopbouw en kostprijsberekening, kwaliteitscontrole.
Het attest kennis van bedrijfsbeheer behaal je op het einde van dit specialisatiejaar. Je kan je dan ook als zelfstandige bakker vestigen.

De geïntegreerde proef is een belangrijke component van het specialisatiejaar. 
De bijkomende specialisatie verhoogt de kansen op tewerkstelling in de banketbakkerij- of chocolateriesector.
Instroom vanuit de richting Hotel vormt geen beletsel op een succesvol afronden van het specialisatiejaar.

Een volwaardige bedrijfsstage van 6 weken bij een aantal gerenommeerde huizen en het werkplekleren vormen een extra troef voor een succesvolle loopbaan!

Bekijk hier de lessentabel van Banketbakkerij-Chocoladebewerking.

 

chocolade